За Аква Аркадия

В наши дни, за да се разви-
ваме трябва да общуваме

Фирма Aквa Аркадия е агенция за технически пре-
води, създадена през 1998 г., с предмет на дейност: превод и легализация на документи за клиенти в България и чужбина (...)

ПДФПечатЕ-мейл

За нас

Фирма Aквa Аркадия е агенция за технически преводи, създадена през 1998 г., с предмет на дейност: превод и легализация на документи за клиенти в България и чужбина, туристически услуги в областта на бизнес и конгресен туризъм, консултантски услуги, свързани с инфраструктурни проекти, както и проекти в областта на централизираното отопление, ВЕИ, водоснабдяване, ПСПВ, ПСОВ, канализация и инфраструктурни системи, рекламни и информационни услуги.

Aqua Аркадия има подписан договор с Консулски Отдел на Министерството на външните работи за превод и легализация на документи за страната и чужбина, № 806/95-00-150.

Aqua Аркадия извършва специализирани преводи от и на следните езици: френски, английски, немски, испански, португалски, румънски, унгарски, италиански, полски, чешки, словашки, датски, шведски, украински и руски език в областта на околната среда, водите, отоплението, възобновяеми енергийни източници, управлението на отпадъци, обществения транспорт.

Всички заклети преводачи на фирмата имат магистърска степен в областта, в която изпълняват превод, както и необходимата езикова квалификация, изисквана от Консулски Отдел на Министерството на външните работи.

 

Сподели с приятел

Submit За нас in Delicious Submit За нас in Digg Submit За нас in FaceBook Submit За нас in Google Bookmarks Submit За нас in Stumbleupon Submit За нас in Technorati Submit За нас in Twitter
 

Уеб сайт от Венцислав Иванов